Vad är hampapäls?

Hemp fur - hampapäls

Hampapäls är en unik fuskpälstextil som är helt veganvänlig, helt växtbaserad och fri från djurplågeri. Detta miljövänliga, hälsosamma tyg är tillverkat av ekologisk, hållbar hampafiber. Den är också allergivänlig, UV-beständig, mögelbeständig, är helt biologiskt nedbrytbar och har en behaglig, fräsch doft. Inte konstigt att den blivit så populär bland modedesigners.

Fuskpäls av hampa är inte bara varmt, torrt och bekvämt att bära, utan den känns också härligt mjuk, naturlig och ser gudomlig ut. Den är gjord av långa trådar av hampafiber separerade från växtens stjälk. Sedan snurras den till en sammanhängande tråd som gör den redo att vävas till päls.

 

Hemp fur comforter - Pläd i hampapäls

Pläd av hampapäls

 

Hampapäls har visat sig ha fördelar när det kommer till att arbeta med materialet. Det är bland annat lättare att använda än syntetfibrer och det orsakar inte allergier när det klipps och sys som syntetiska textilier ofta gör.

Hampafuskpäls görs till härliga, snygga pälskläder som är underbart varma att bära, lätta och extremt hållbara. Det är det idealiska materialet för kalla och våta väderförhållanden.

Beståndsdelar: hampa 50%, viskos 50%
Bas: bomull
Tvättråd: Endast kemtvätt


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.