Nya linneprodukter - Påslakan och handdukar

White and beige double linen duvet covers

Vi är glada att kunna berätta att vi har släppt en ny kollektion av hållbara linneprodukter. Kollektionen består av påslakan, örngott och mjuka våfflade linnehanddukar. Vår nya linnekollektion kommer i tre olika färger.

  • Collection Jord kommer i en beige färg. Den har linnets naturliga färg, som varken är blekt eller färgad.
  • Collection Misty har en vacker grå färg.
  • Collection Snow har ren vit färg.

Hela den nya linnekolletionen

Påslakan och örngott

Våra enkel- eller dubbla påslakan kommer i ett tjockt, mjukt, tvättat linne som får dig att längta efter sängen. Varje färg har ett linnetyg om 190 GSM (gram per kvadratmeter). Enkeltäcket väger 1,37 kg och dubbeltäcket väger 2,3 kg.

Påslakanet fästs i fotändan med vackra knappar. Våra sängkläder håller dig varm på vintern och eftersom linnet andas hjälper det dig att hålla dig sval på sommaren.

Påslakan och örngott kan köpas separat, eller i olika kombinationer till ett rabatterat pris.

 

Se alla våra nya linnepåslakan och örngott

Linnehanddukar

Våra linnehanddukskollektioner kommer alla i tjockt, mjukt, våfflat linnetyg. Varje kollektion har lite olika GSM där Snow är lättast med 310 GSM, och Misty som är tyngst har 375 GSM. Vi presenterar flera handduksstorlekar, från ansiktshanddukar  om 30x30 cm till stora badlakan som mäter 80x145 cm.

 

Beige linen face towels and towels

 

Dessa lyxiga linnehanddukar i hög kvalite är slitstarka och har en hög uppsugningsförmåga. Samtidigt torkar de mycket snabbare än många andra handduksmaterial, såsom bomull. De kommer att tjäna dig i många år och förmågan att absorbera kommer att förbättras för varje tvätt.

 

Se alla våra linnehanddukar

Hela den nya linnekollektionen

Linnetyg

Linne är en textil gjord av linväxtens fibrer.

Linne är ett starkt, mycket absorberande och snabbtorkande tyg. Dessa egenskaper gör den perfekt att använda som handduk men även som sänglinne.

Linnetextilier verkar vara ett av de äldsta i världen och har använts i många tusen år. Färgade linfibrer har hittats i sydöstra Europa. Dessa fynd tyder på att de vävda linnetygerna från vildlin kan ha använts så långt tillbaka som för 30 000 år sedan.


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.